Rüyada Fahişe Görmek



Rüyada fahişe görmek, kötü yorumların aksine, kişinin yaşadığı her türlü hatadan dersini almış, tecrübe edinmiş olarak yaşamına devam edeceğine ve bundan sonraki süreçte, karamsarlığı geride bırakacağına yorumlanır. Neşeli bir ruh haline işaret eden rüya, kişinin moralini düzeltecek yeni arkadaşlıkların kurulacağına, her türlü zarar ziyanı karşılayacak paralar kazanmaya veya borçlardan kurtulmaya yorulur. İş hayatıyla ilgili tecrübeli, işinde yükselmiş, herkesin takdirini kazanmış biriyle tanışıp, bu kimseden görüşler almak ve kendi işini daha da ileriye götürmek için bu kimseyle işbirliği yapmak manasındadır. Renkli kişiliği olan, macerayı, seyahat etmeyi seven, araştırmacı biriyle tanışmak ve bu kimseyle beraber yola çıkmak manasına da gelir. Ayrıca iş ortaklığı kuranların bu işbirliğinden dolayı kar elde edeceklerin ve sermayelerini katlayacaklarını, zenginleşeceklerini de bildirir.



Değişim içinde olunduğunu bildiren rüya, yakın zamanda bazı kararlar alınacağını ve yeni bir işe girileceğini ifade eder. Yeniliğin her alanda yaşanacağını haber verdiği gibi, ev taşımayı, araba almayı ya da yenilemeyi de ifade eder. Sosyal yaşantıda hareketli günler yaşanacağını, rüya sahibinin kendisi gibi hayata pozitif bakan, herkesle iyi geçinen arkadaşlar edineceğini ve bu sayede çevresini genişleteceğine de yorumlanır.



Manevi anlamda yenilenmek, düşünce yapısında önemli değişiklikler yaşamak demektir. Rüya sahibinin bazı konuları kendisine tabu haline getirdiğine ya da engel oluşturduğuna yorumlandığı gibi, bu durumlardan kurtulmak adına çaba gösterileceğini, mevcut bakış açısını yenileyebilmek için her türlü değişime açık olunacağını delalet eder.



Genel geçer kurallara çok dikkat etmeyen, kendi düşüncelerini önemseyen ve idealleri uğruna gözünü karartan, prensipli, özgürlüğüne düşkün kişileri sembolize eder. Gözü pek, baskılar karşısında yılmayan, hayatını kimseye borçlu kalmadan yaşamak isteyen güçlü karakterlerin sembolü bir rüyadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Rüyada Saç Yıkamak

Rüyada Yanaktan Öpülmek